Запознајте се со кандидатот на Партијата на Зелените: Адриана Мугнато-Хаму

Adriana’s Macedonian flyer text:

Адриана Мугнато-Хаму (Adriana Mugnatto-Hamu) е кандидат на Партијата на Зелените на националните избори.  Таа е загрижена за климатските промени и исцрпувањетo на природните ресурси и сака да изгради подобра иднина за децата на Канада.

Партијата на Зелените се фокусира да изгради економија која ќе користи природни ресурси кои ќе траат за многу наредни генерации.  Сакаме да понудиме државни услуги без да ги принудиме нашите внуци да плаќаат за нив.

Адриана сака да го претставува Торонто – Данфорт и да помогне да се изгради безбедна, чиста и здрава заедница.  Таа сака да знае што ви е важно вам.  Оставете порака на македонски јазик за Адриана на тел. 416-800-5020.  Или пишувајте и на Адриана на: аdriana@danforthgreens.ca.  Таа ќе Ви одговори.

Партијата на Зелените на Канада се темели врз шест принципи …

Leave a comment

To weed out spam, your comment will not appear right away.